دانلود word تاثير شرايط شبيه سازي شده معده و روده بر زنده ماني باکتري پروبيوتيک ريزپوشاني شده لاکتوباسيلوس کازئي (Lactobacillus casei) در بستني ماستي سين بيوتيک

لینک دانلود

 دانلود word تاثير شرايط شبيه سازي شده معده و روده بر زنده ماني باکتري پروبيوتيک ريزپوشاني شده لاکتوباسيلوس کازئي (Lactobacillus casei) در بستني ماستي سين بيوتيک دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word تاثير شرايط شبيه سازي شده معده و روده بر زنده ماني باکتري پروبيوتيک ريزپوشاني شده لاکتوباسيلوس کازئي (Lactobacillus casei) در بستني ماستي سين بيوتيک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word تاثير شرايط شبيه سازي شده معده و روده بر زنده ماني باکتري پروبيوتيک ريزپوشاني شده لاکتوباسيلوس کازئي (Lactobacillus casei) در بستني ماستي سين بيوتيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word تاثير شرايط شبيه سازي شده معده و روده بر زنده ماني باکتري پروبيوتيک ريزپوشاني شده لاکتوباسيلوس کازئي (Lactobacillus casei) در بستني ماستي سين بيوتيک :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :13

در این تحقیق، بستنی ماستی سین بیوتیک حاوی سطوح مختلف اینولین (صفر، 2.5 و 5 درصد) و باکتریLactobacillus casei به عنوان باکتری پروبیوتیک، در دو شکل آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات - پروتئین آب پنیر تولید شد و بقای این باکتری ها در شرایط شبیه سازی شده معده و روده، طی 30 روز انبارمانی در -18oC، بررسی شد. بعد از یک ساعت قرارگیری در شرایط شبیه سازی شده معده (pH=2، آنزیم پپسین)، تعداد باکتری آزاد از 9.78-9.812 log cfu/ml به 6.97-7.26 log cfu/ml کاهش یافت در حالی که در نمونه های حاوی باکتری کپسوله از 8.15-8.66 log cfu/ml به 6.80-7.09 log cfu/ml در پایان 30 روز انبارمانی در -18oC کاهش یافت. بعد از قرارگیری نمونه ها تحت شرایط شبیه سازی شده معده به مدت یک ساعت، به مدت 2.5 ساعت تحت شرایط شبیه سازی شده روده (pH=7.4، آنزیم پانکراتین) قرار گرفتند که تعداد باکتری های آزاد بعد از این مدت از 8.80-9.35 log cfu/ml به 5.159-5.9 log cfu/ml در پایان 30 روز انبارمانی در -18oC کاهش یافت، در حالی که تعداد باکتری های ریزپوشانی شده تحت شرایط شبیه سازی شده روده به مدت 2.5 ساعت بعد از قرارگیری تحت شرایط شبیه سازی شده معده، از 7.38-8.20 log cfu/ml به 6.15-6.77 log cfu/ml کاهش یافت. نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری در هر دو محیط بین نمونه های حاوی باکتری آزاد و ریزپوشانی شده وجود داشت (p<0.05). و همچنین باکتری های ریزپوشانی شده حفاظت بهتری نشان دادند، تعداد باکتری های زیست پذیر، در این حالت در دامنه پیشنهادی توسط کمیته بین المللی لبنیات (106-107 cfu/g) بود.
كلید واژه: بستنی ماستی، ریزپوشانی، آلژینات سدیم - پروتئین آب پنیر تغلیظ شده، سین بیوتیک، اینولین، Lactobacillus casei، محیط شبیه سازی شده معده - روده، میکروسکوپ الکترونی SEM

توضیحات بیشتر