دانلود word استفاده از تحليل تصوير و شاخص بعد برخالي در آناليز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حين سرخ شدن به روش عميق

لینک دانلود

 دانلود word استفاده از تحليل تصوير و شاخص بعد برخالي در آناليز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حين سرخ شدن به روش عميق دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word استفاده از تحليل تصوير و شاخص بعد برخالي در آناليز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حين سرخ شدن به روش عميق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word استفاده از تحليل تصوير و شاخص بعد برخالي در آناليز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حين سرخ شدن به روش عميق،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word استفاده از تحليل تصوير و شاخص بعد برخالي در آناليز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حين سرخ شدن به روش عميق :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :14

نظر به اینکه بسیاری از فرآیندهای انجام شده روی غذا به پیچیدگی ویژگی های سطحی آن بستگی دارد، آنالیز تصویر سطح غذاها مورد توجه قرار گرفته است. هندسه برخالی مفهوم نوینی است که امکان توصیف کمی پیچیدگی های اشکال طبیعی را فراهم می کند. در تحقیق حاضر برای معرفی یک روش غیر مخرب که بتواند طی سرخ کردن عمیق به مقدار زیادی اثر شرایط فرآیند را بر روی سطح قطعات گوشت شترمرغ تخمین بزند، سیستم ماشین بینایی به کار گرفته شد و برای کمی کردن تغییرات ایجاد شده از مفهوم بعد برخالی استفاده گردید. با بررسی نتایج مشاهده شد که در اثر افزایش دما، پیشرفت سرخ شدن و همچنین افزایش قدرت پیش تیمار مایکروویو، روند افزایشی در مقادیر این بعد مشاهده شد. دامنه ضرایب تبیین اندازه گیری شده بین داده های درصد چروکیدگی قطعات گوشت شترمرغ سرخ شده با داده های مربوط به بعد برخالی از 0.56 تا 0.88 به دست آمد. لذا بعد برخالی به عنوان یک شاخص کمی، در اکثر شرایط به خوبی قادر بود چروکیدگی گوشت شترمرغ سرخ شده به عنوان یک ویژگی فیزیکی را توصیف کند.
كلید واژه: گوشت شترمرغ، بعد برخالی، چروکیدگی، سرخ کردن عمیق، پردازش تصویر

توضیحات بیشتر