دانلود word بهينه سازي فرآيند توليد ماست پروبيوتيک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

لینک دانلود

دانلود word بهينه سازي فرآيند توليد ماست پروبيوتيک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بهينه سازي فرآيند توليد ماست پروبيوتيک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بهينه سازي فرآيند توليد ماست پروبيوتيک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بهينه سازي فرآيند توليد ماست پروبيوتيک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :21

با توجه به افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص ارتباط بین مصرف زیاد چربی و بیماری هایی نظیر چاقی، سخت شدن دیواره رگ ها، بیماری های قلبی - عروقی، افزایش فشارخون، چاقی، آسیب های بافتی و سرطان تقاضا در جهت تولید فرآورده های غذایی سالم مانند فرآورده های لبنی کم چرب و پروبیوتیک افزایش چشم گیری داشته است. در این پژوهش، به منظور بهینه سازی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک کم چرب تاثیر غلظت های مختلف اینولین، کیتوزان و زانتان در سه سطح (1، 2 و 3 درصد) بر بقای Lactobacillus acidophilus، ویسکوزیته ظاهری، ظرفیت نگهداری آب (WHC)، اسیدیته و ارزیابی حسی در طی 15 روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفتند. آنالیز داده ها نشان داد، افزایش نسبت اینولین و کیتوزان باعث افزایش بقای (La-5)، ویسکوزیته ظاهری، WHC، اسیدیته و ویژگی های حسی در طی نگهداری می شود. با استفاده از روش های بهینه سازی گرافیکی و قرار گرفتن نمودارهای کانتورپلات مربوط به هر ویژگی بر روی هم، نسبت های بهینه اینولین 93.4 درصد، کیتوزان 6 درصد و زانتان 0.6 درصد تعیین گردید.
كلید واژه: ماست پروبیوتیک کم چرب، اینولین، کیتوزان، زانتان، طرح مرکب

توضیحات بیشتر