دانلود word اثر کشندگي عصاره آبي و الکلي انغوزه بر کيست ژيارديا لامبليا در شرايط In-vitro دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود word اثر کشندگي عصاره آبي و الکلي انغوزه بر کيست ژيارديا لامبليا در شرايط In-vitro کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word اثر کشندگي عصاره آبي و الکلي انغوزه بر کيست ژيارديا لامبليا در شرايط In-vitro،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود word اثر کشندگي عصاره آبي و الکلي انغوزه بر کيست ژيارديا لامبليا در شرايط In-vitro :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمي دانشگاه علوم پزشکي بيرجند
تعداد صفحات :16
زمینه و هدف: ژیاردیا لامبلیا، تک یاخته عامل بیماری ژیاردیازیس، یکی از شایعترین عوامل ایجاد اسهال در سراسر دنیا و بخصوص در ایران می باشد. انغوزه، صمغ گیاهی به نام انگدان است که بومی ایران بوده و دارای خواص درمانی فراوان بخصوص در درمان بیماری های انگلی می باشد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی دانلود word اثر کشندگي عصاره آبي و الکلي انغوزه بر کيست ژيارديا لامبليا در شرايط In-vitro می باشد.روش تحقیق: 500 میکرولیتر از غلظت های 1، 1.25، 2.5، 5، 10 و 20 میلی گرم در میلی لیتر عصاره های آبی و الکلی انغوزه با 500 میکرولیتر از کیست های تخلیص شده ژیاردیا لامبلیا مخلوط شده و در دماهای 4، 24 و 37 درجه سانتی گراد قرار داده شد. درصد کشندگی عصاره ها 1، 2، 3، 4 و 5 ساعت پس از مواجهه، به وسیله رنگ آمیزی با رنگ ائوزین 0.1 درصد و شمارش میکروسکوپی کیست ها اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یکطرفه، تی تست مستقل و ضریب همبستگی اسپیرمن، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بیشترین درصد کشندگی عصاره الکلی انغوزه در دمای 37 درجه، در غلظت 20 mg/ml و در ساعت چهارم به میزان 100% بود، در حالی که بیشترین درصد کشندگی عصاره آبی انغوزه، در همین دما و غلظت ولی در ساعت پنجم، 57.23 درصد بود. بین درصد کشندگی عصاره های آبی و الکلی در همه غلظت ها، زمان ها و دماها، تفاوت معنی داری مشاهده شد(P<0.005) . اثر کشندگی هر دو عصاره به طور معنی داری با افزایش غلظت، زمان و دما افزایش یافت(P<0.0001) .نتیجه گیری: عصاره های الکلی و آبی انغوزه در شرایط In-vitro دارای اثر کشندگی بر کیست ژیاردیا لامبلیا می باشند. تاثیر کشندگی عصاره الکلی بیشتر از عصاره آبی است.
كلید واژه: انغوزه، ژیاردیا لامبلیا، کیست، اثر کشندگی
- دانلود word بهينه سازي فرآيند توليد ماست پروبيوتيک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) | WORD
- دانلود word بررسي تاثير طول مدت زمان تزريق زيرجلدي انوکساپارين بر شدت درد محل تزريق بيماران سندرم حاد کرونري بستري در بخش مراقبت هاي ويژه بيمارستان افشار يزد در سال 1390 | WORD
- دانلود word بررسي يافته هاي اولتراسونوگرافيک تومور کيستيک ادنتوژنيک کلسيفيه: گزارش مورد | WORD
- دانلود word بررسي ارزش روش Polymerase Chain Reaction خون در تشخيص سل ريوي | WORD
- دانلود word تعيين طول زنجيره پپتيدي پروتئين هيدروليز شده امعاء و احشاء ماهي تون زرد باله با آنزيم نيوتراز | WORD
- دانلود word مقايسه تغييرات راديولوژي ريه در سل ريوي اسمير مثبت و اسمير منفي | WORD
- دانلود word بررسي آلودگي باکتريايي و قارچي در عرقيات عرضه شده در سطح شهر بيرجند | WORD