دانلود word بررسي ترکيبات شيميايي ماهي پوزانک و ارزيابي تغييرات رطوبت و نمک بافت آن طي روش هاي نمک زني و خشک کردن

لینک دانلود

 دانلود word بررسي ترکيبات شيميايي ماهي پوزانک و ارزيابي تغييرات رطوبت و نمک بافت آن طي روش هاي نمک زني و خشک کردن دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي ترکيبات شيميايي ماهي پوزانک و ارزيابي تغييرات رطوبت و نمک بافت آن طي روش هاي نمک زني و خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي ترکيبات شيميايي ماهي پوزانک و ارزيابي تغييرات رطوبت و نمک بافت آن طي روش هاي نمک زني و خشک کردن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي ترکيبات شيميايي ماهي پوزانک و ارزيابي تغييرات رطوبت و نمک بافت آن طي روش هاي نمک زني و خشک کردن :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :8

در این پژوهش ابتدا ویژگی های شیمیایی ماهی پوزانک که تاکنون هیچ مطالعه ای در زمینه آن صورت نگرفته، اندازه گیری شد و با ماهی کیلکا گونه آنچویی که فراوان ترین میزان صید را در بین شگ ماهیان و گونه های مختلف کیلکای دریای خزر دارد مقایسه گردید، نتایج به دست آمده نشان داد که میزان چربی، پروتئین، خاکستر و ماده خشک ماهی پوزانک بالاتر از کیلکای آنچویی بود، مقایسه اسیدهای چرب نشان داد، میزان EPA در ماهی پوزانک بسیار بالاتر بوده که نشان می دهد این ماهی منبع سرشار امگا 3 می باشد. پس از آن جهت ارزیابی اثر روش های نمک زنی و خشک کردن روی تغییرات رطوبت و نمک بافت، عمل نمک زنی به سه روش سنتی (رایج در شمال کشور)، آب نمک گذاری با دو غلظت اشباع و 20 درصد انجام شد و در نهایت نمونه های نمک سود شده با دو روش آفتابی و خشک کن با دمای 30 درجه خشک شدند، نتایج به دست آمده نشان داد که میزان جذب نمک و خروج آب در روش های نمک زنی متفاوت بوده و در روش سنتی بالاتر بود، اما با اینکه نمونه ها در انتهای نمک زنی در روش سنتی رطوبت کمتری داشتند، در پایان خشک کردن میزان رطوبت نهایی بالاتری به دست آوردند.
كلید واژه: ماهی پوزانک، کیلکای آنچویی، نمک زنی، خشک کردن، رطوبت

توضیحات بیشتر