دانلود word اثر تيمار حرارتي با روغن کلزا بر ثبات ابعادي چوب صنوبر دلتوئيدس

لینک دانلود

دانلود word اثر تيمار حرارتي با روغن کلزا بر ثبات ابعادي چوب صنوبر دلتوئيدس دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word اثر تيمار حرارتي با روغن کلزا بر ثبات ابعادي چوب صنوبر دلتوئيدس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word اثر تيمار حرارتي با روغن کلزا بر ثبات ابعادي چوب صنوبر دلتوئيدس،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word اثر تيمار حرارتي با روغن کلزا بر ثبات ابعادي چوب صنوبر دلتوئيدس :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوري چوب و جنگل (علوم كشاورزي و منابع طبيعي)

تعداد صفحات :17

هدف اصلی این مطالعه تعیین اثر تیمار حرارتی چوب صنوبر دلتوئیدس با روغن کلزا، بر روی ثبات ابعادی آن بود. برای این منظور، نمونه های بدون عیب از برون چوب صنوبر دلتوئیدس با ابعاد 2×2×2 سانتی متر تهیه شدند. تیمار حرارتی نمونه های صنوبر با استفاده از دایجستر محتوی روغن کلزا در دماهای 180، 200 و 220 درجه سانتی گراد و دو زمان 2 و 4 ساعت انجام پذیرفت. تغییرات وزن و حجم نمونه ها در اثر تیمار حرارتی در روغن اندازه گیری شد. نمونه های تیمار حرارتی شده و تیمار حرارتی نشده (شاهد) برای مدت 5 روز در آب غوطه ور شدند، سپس میزان جذب آب و تغییرات ابعادی آن ها اندازه گیری شد. وزن نمونه های تیمار حرارتی شده، افزایش و حجم آن ها کاهش یافت. بین کاهش حجم نمونه ها و افزایش زمان و دمای تیمار رابطه خطی برقرار بود. تیمار حرارتی با روغن کلزا سبب بهبود ثبات ابعاد چوب صنوبر شد. با افزایش دما و زمان تیمار، اثر ضدواکشیدگی (ASE) افزایش یافت، به طوری که در دمای 220 درجه سانتی گراد و زمان 4 ساعت، میزان ASE،69 درصد بود. جذب آب نمونه های تیمار حرارتی شده کاهش یافت، به طوری که جذب آب نمونه های تیمار شده در دمای 220 درجه سانتی گراد و زمان 4 ساعت، 135.7 درصد کم تر از نمونه های شاهد بود.
كلید واژه: تیمار حرارتی، روغن کلزا، صنوبر دلتوئیدس، ثبات ابعادی

توضیحات بیشتر