دانلود word تعيين آلودگي شيرخام گاو با باکتري بروسلا آبورتوس در منطقه ايلخچي به روش اليزا

لینک دانلود

دانلود word تعيين آلودگي شيرخام گاو با باکتري بروسلا آبورتوس در منطقه ايلخچي به روش اليزا دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word تعيين آلودگي شيرخام گاو با باکتري بروسلا آبورتوس در منطقه ايلخچي به روش اليزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word تعيين آلودگي شيرخام گاو با باکتري بروسلا آبورتوس در منطقه ايلخچي به روش اليزا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word تعيين آلودگي شيرخام گاو با باکتري بروسلا آبورتوس در منطقه ايلخچي به روش اليزا :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه

تعداد صفحات :6

مقدمه: بروسلوز یک بیماری مشترک است که توسط باکتری گرم منفی از جنس بروسلا ایجاد می شود.این باکتری در اغلب حیوانات و انسان بیماریزا می باشد. بیماری بروسلوز به راحتی از طریق شیر خام آلوده انتقال می یابد. علیرغم کنترل این بیماری در اغلب کشور ها، بیماری در ایران بصورت اندمیک مشاهده می گردد. انتقال باکتری بروسلا از حیوانات آلوده به انسان در اثر تماس شغلی و یا مصرف فرآورده های دامی آلوده بخصوص شیر، خامه و پنیر تازه اتفاق می افتد. هدف از این مطالعه ارزیابی میزان شیوع آلودگی شیر خام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی (واقع در جنوب غرب تبریز) بود.مواد و روش ها: برای این مطالعه 50 نمونه شیر خام گاو از مراکز جمع آوری شیر منطقه ایلخچی از مهرماه لغایت آذر ماه 1388 بصورت تصادفی خوشه ای اخذ گردید. بر روی نمونه ها تست حلقه ای شیر با آنتی ژن بروسلا آبورتوس تولیدی توسط موسسه سرم و واکسن سازی رازی و تست الیزا با کیت تشخیصی وجود بروسلا آبورتوس در شیر، تهیه شده توسط شرکت پورکو فرانسه انجام گرفت.یافته ها: آلودگی با باکتری بروسلا آبورتوس در 5 نمونه (10%) شیر خام مشاهده گردید.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به نظر می رسد که این میزان آلودگی در منطقه ایلخچی بالا می باشد و لازم است برنامه ریزی دقیق و متناسبی برای کنترل آن صورت پذیرد.
كلید واژه: الیزا، ایلخچی، بروسلا آبورتوس، شیر خام

توضیحات بیشتر