دانلود word بررسي اثر آنتي اکسيداني عصاره دانه رازيانه (Foeniculum vulgare) بر پايداري روغن آفتابگردان

لینک دانلود

 دانلود word بررسي اثر آنتي اکسيداني عصاره دانه رازيانه (Foeniculum vulgare) بر پايداري روغن آفتابگردان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي اثر آنتي اکسيداني عصاره دانه رازيانه (Foeniculum vulgare) بر پايداري روغن آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي اثر آنتي اکسيداني عصاره دانه رازيانه (Foeniculum vulgare) بر پايداري روغن آفتابگردان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي اثر آنتي اکسيداني عصاره دانه رازيانه (Foeniculum vulgare) بر پايداري روغن آفتابگردان :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذايي و تغذيه

تعداد صفحات :10

مقدمه: امروزه به دلیل اثرات جانبی نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی، تمایل روزافزونی به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی وجود دارد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره دانه رازیانه بر روی پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و مقایسه کارایی آن با آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT می باشد.مواد و روش ها: عصاره گیری از دانه های رازیانه با استفاده دستگاه کلونجر و با حلال اتانول و آب (88:12 حجمی/ حجمی) به مدت 5 ساعت و در دمای 60 درجه سانتی گراد انجام گردید. عصاره حاصل به طور جداگانه و در شش سطح 0، 100، 150، 200، 250 و 300 ppm و هم چنین آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT به میزان 75 ppm (غلظت مجاز) به روغن آفتابگردان تصفیه شده، افزوده شد. اثر تیمارهای بکاررفته بر روی اکسیداسیون روغن آفتابگردان در دمای 90 درجه سانتی گراد به مدت 28 روز از طریق سنجش اندیس پراکسید، اندیس آنیزیدین و اندیس توتوکس بررسی گردید. زمان مقاومت به اکسیداسیون نمونه ها به وسیله دستگاه رنسیمت سنجیده شد.یافته ها: آزمایشات انجام گرفته نشان دادند که فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه، وابسته به غلظت بوده و در محدوده تحت بررسی، با افزایش غلظت افزایش می یابد. غلظت های 300 و 250 ppm عصاره دانه رازیانه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT در روغن آفتابگردان می باشند.نتیجه گیری: عصاره دانه رازیانه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی مناسبی در روغن آفتابگردان بوده و می تواند در غلظت های مناسب، بعنوان جایگزین طبیعی آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT در روغن آفتابگردان بکاربرده شود.
كلید واژه: دانه رازیانه، روغن آفتابگردان، فعالیت آنتی اکسیدانی

توضیحات بیشتر