دانلود word بررسي تاثير تنش شوري در مراحل مختلف رشدي بر خصوصيات کمي و کيفي علوفه کوشيا

لینک دانلود

دانلود word بررسي تاثير تنش شوري در مراحل مختلف رشدي بر خصوصيات کمي و کيفي علوفه کوشيا دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي تاثير تنش شوري در مراحل مختلف رشدي بر خصوصيات کمي و کيفي علوفه کوشيا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي تاثير تنش شوري در مراحل مختلف رشدي بر خصوصيات کمي و کيفي علوفه کوشيا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي تاثير تنش شوري در مراحل مختلف رشدي بر خصوصيات کمي و کيفي علوفه کوشيا :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الكترونيك توليد گياهان زراعي

تعداد صفحات :24

بهره برداری از منابع آب و خاک با کیفیت کم می تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای تولید غذا در کشورهای در حال توسعه مورد نظر قرار گیرد. به همین منظور مطالعه ای روی کوشیا (Kochia scoparia)، به عنوان گیاه علوفه ای جدید، در سطوح مختلف تنش شوری (0، 10، 20، 30، 40، 50 و 60 دسی زیمنس بر متر)، از کاشت تا رسیدن به سطوح شوری ذکر شده و از مرحله گیاهچه ای با اعمال تنش به صورت تدریجی تا سطوح مورد نظر و اعمال تدریجی از مرحله گیاهچه ای تا مرگ گیاه (128 دسی زیمنس بر متر) در سه آزمایش جداگانه با استفاده از طرح کاملا تصادفی و چهار تکرار در محیط طبیعی در گلدان انجام گرفت. نتایج نشان داد که ارتفاع بوته، تعداد شاخه ها، وزن تر و خشک اندام هوایی، عملکرد ماده خشک قابل هضم، ارزش هضمی، عملکرد پروتئین خام و محتوی خاکستر با افزایش شوری در اعمال تدریجی در مرحله کاشت و گیاهچه ای و اعمال تدریجی تنش تا انتهای رشد کاهش یافت. از طرف دیگر با افزایش شوری قابلیت هضم ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی، درصد پروتئین خام و درصد خاکستر در اعمال تدریجی تنش در مرحله کاشت و گیاهچه ای و اعمال تدریجی تنش تا انتهای رشد افزایش یافت. به طورکلی اعمال تدریجی تنش شوری موجب افزایش تحمل به شوری کوشیا تا 128 دسی زیمنس بر متر شد.
كلید واژه: ارزش هضمی، پروتئین، فنل، قابلیت هضم، خاکستر

توضیحات بیشتر