دانلود word كنترل پس از برداشـت كپك سبز نارنگي و پرتقال با تيمارهاي دمايي و نمك هاي كربنــات و بي كربنات سديم و پتاسيم

لینک دانلود

 دانلود word كنترل پس از برداشـت كپك سبز نارنگي و پرتقال با تيمارهاي دمايي و نمك هاي كربنــات و بي كربنات سديم و پتاسيم دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word كنترل پس از برداشـت كپك سبز نارنگي و پرتقال با تيمارهاي دمايي و نمك هاي كربنــات و بي كربنات سديم و پتاسيم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word كنترل پس از برداشـت كپك سبز نارنگي و پرتقال با تيمارهاي دمايي و نمك هاي كربنــات و بي كربنات سديم و پتاسيم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word كنترل پس از برداشـت كپك سبز نارنگي و پرتقال با تيمارهاي دمايي و نمك هاي كربنــات و بي كربنات سديم و پتاسيم :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بيماريهاي گياهي

تعداد صفحات :22

هدف این بررسی تاثیر تیمارهای دمایی نمك های كربنات و بی كربنات سدیم و پتاسیم در التیــام دهی زخم های میوه پرتقـال محلی مازندران، پرتقـال تامپسـون نـاول و نـارنگی انشو، مایه زنی شـده با Penicillium digitatum بود. اثر نمك های بیكربنات سدیم (SB) و پتاسیم (PB) یا و بدون هیپوكلریت سدیم با دو زمان غوطه وری و اثر تلفیقی آب گرم و كربنات سدیم (SC) و پتاسیم (PC)، دما و زمان غوطه ور شدن و هم چنین تاثیر هوای گرم 37 oC در پوسیدگی میوه پرتقال تامسون و محلی و نارنگی انشو مطالعه گردید. تمام تیمارها با شاهد اختلاف معنی دار نشان دادند و موجب كنترل پوسیدگی می شوند. بهترین تیمارها برای پرتقال تامپسون كاربرد بیكربنات سدیم و پتاسیم تا 4% به مدت 3 دقیقه،Pc و Sc سه درصد و Pc و Sc چهاردرصد به مدت 5 دقیقه در آب گرم 53 oC بود. در مورد پرتقال محلی نیز نتایجی تقریبا مشابهی به دست آمده برای نارنگی انشو بهترین تیمارها استفاده از SB چهاردرصد و هم چنین SB سه درصد و هیپوكلریت سدیم 200 پی پی ام به مدت یك دقیقه بود. هوای گرم 37 oC بدون آسیب به میوه ها به مدت 24 ساعت در پرتقال تامپسون و محلی مانع از پوسیدگی میوه ها شد ولی به خاطر اثر نامطلوب روی نارنگی قابل توصیه نبود.
كلید واژه: Penicillium digitatum، تیمار آب گرم و هوای گرم، پرتقال تامسون ناول، پرتقـال محلی مازندران و نـارنگی انشو

توضیحات بیشتر