دانلود word توليد ميکروکپسول هاي امگا-3 با روش کوآسرواسيون

لینک دانلود

 دانلود word توليد ميکروکپسول هاي امگا-3 با روش کوآسرواسيون دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word توليد ميکروکپسول هاي امگا-3 با روش کوآسرواسيون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word توليد ميکروکپسول هاي امگا-3 با روش کوآسرواسيون،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word توليد ميکروکپسول هاي امگا-3 با روش کوآسرواسيون :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي

تعداد صفحات :8

سابقه و هدف: سه اسید چرب امگا-3 که شامل آلفا لینولنیک اسید (ALA)، ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) هستند در جلوگیری از بیماری‌ های قلبی - عروقی نقش مهمی ایفا می ‌کنند. افزودن میکروکپسول های امگا-3 به شیر و آب میوه به منظور غنی سازی، ضمن آنکه باعث افزایش مدت زمان ماندگاری امگا-3 می ‌شود، پایداری آن را نیز در برابر اکسیژن افزایش می ‌دهد.روش بررسی: میکروکپسولاسیون امگا-3 روغن کپور نقره ای به روش توده ‌ای شدن ترکیبی با ژلاتین و صمغ عربی انجام گرفت. اثر دورهای متفاوت هم ‌زن، اثر قدرت یونی با استفاده غلظت ‌های متفاوت نمک و اثر دستگاه هموژنایزر در دورهای بال بر روی شکل ظاهری و میانگین اندازه میکروکپسول ها مورد بررسی قرار گرفت.یافته ‌ها: میانگین اندازه میکروکپسول‌ ها در دورهای 100 rpm، 300 rpm، 500 rpm، 750 rpm و 1000 rpm به ترتیب برابر با 537.2±0.8 mm، 84.4±0.5 mm، 12.98±0.4 mm، 8.24±0.5 mm و 4±0.7 mm بود. در غلظت 0.1 مولار نمک، میانگین اندازه میکروکپسول ها به 3.3±0.2 mm رسید.نتیجه‌ گیری: این بررسی نشان می ‌دهد که شرایط بهتر برای تهیه میکروکپسول ‌ها در دور هم ‌زن 1000 rpm و غلظت 0.1 مولار نمک می ‌باشد. میکروکپسول ‌های به دست آمده با چنین شرایطی در دورهای 15000 rpm تا 75000 rpm هموژنایزر پایدار باقی ماندند.
كلید واژه: ژلاتین، صمغ عربی، قدرت یونی، امگا-3، توده ای شدن ترکیبی

توضیحات بیشتر