دانلود word تاثير مقادير متفاوت پروتئين آبکافت روي آنزيم هاي گوارشي آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhinchus mykiss)

لینک دانلود

 دانلود word تاثير مقادير متفاوت پروتئين آبکافت روي آنزيم هاي گوارشي آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhinchus mykiss) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word تاثير مقادير متفاوت پروتئين آبکافت روي آنزيم هاي گوارشي آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhinchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word تاثير مقادير متفاوت پروتئين آبکافت روي آنزيم هاي گوارشي آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhinchus mykiss)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word تاثير مقادير متفاوت پروتئين آبکافت روي آنزيم هاي گوارشي آلوين هاي ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhinchus mykiss) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبيولوژي مقايسه اي ايران

تعداد صفحات :13

در این مطالعه به بررسی تاثیر پروتئین آبکافت روی آنزیم های پروتئولیتیک آلوین های قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) پرداخته شد. 6 جیره با سطوح متفاوت پروتئین (10%، 25% و 50% جایگزینی با پروتئین پودر ماهی جیره) آبکافت ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاه مرغ مورد استفاده قرار گرفت. آلوین ها به تعداد 12±824 عدد پس از شروع به تغذیه فعال برای 30 روز مورد تغذیه جیره های مذکور در تانک های 40 لیتری قرار گرفتند. آنزیم های پپسین، تریپسین، آمینوپپتیداز ان، لوسین آلانین پپتیداز و آلکالین فسفاتاز مورد سنجش اسپکتروفتومتری قرار گرفت. بر اساس نتایج سنجش و آزمایشات انجام شده روی اندازه گیری مقادیر آنزیم های نوار مسواكی، بلوغ آنتروسیت های روده ای را در ماهیان تغذیه شده با جیره های حاوی 10% هر دو منبع پروتئین آبکافت (ضایعات كشتارگاهی طیور و پروتئین ماهی ساردین) و 25% پروتئین آبکافت ماهی ساردین پهلو طلایی سریع تر نشان دادند (p<0.05). نتایج نشان داد که پروتئین آبکافت برای تحریک بلوغ سریع تر انتروسیت های روده دارای یک حد بهینه است و استفاده بیش از حد از پروتئین آبکافت تاثیر منفی بر این فاکتور دارد. بر این اساس سطح بهینه جایگزینی با پودر ماهی جیره 25% پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی و 10% پروتئین آبکافت ضایعات کشتارگاه طیور خواهد بود.
كلید واژه: ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa)، قزل آلای رنگین کمان، ضایعات کشتارگاهی طیور، پروتئین آبکافت، آنزیم

توضیحات بیشتر