دانلود word تاثير اندازه ذرات، روش و مدت زمان اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس گياه .Pimpinella affinis Ledeb دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود word تاثير اندازه ذرات، روش و مدت زمان اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس گياه .Pimpinella affinis Ledeb کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word تاثير اندازه ذرات، روش و مدت زمان اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس گياه .Pimpinella affinis Ledeb،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود word تاثير اندازه ذرات، روش و مدت زمان اسانس گيري بر کميت و کيفيت اسانس گياه .Pimpinella affinis Ledeb :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات گياهان دارويي و معطر ايران
تعداد صفحات :14
ترکیب های لیمونن، ترانس-آلفا-برگاموتن، گایجرن، المیسین و جرماکرن B کاربردهای فراوانی در فرمولاسیون فرآورده های دارویی، آرایشی و بهداشتی و عطرسازی دارند که در اسانس گیاه .Pimpinella affinis Ledeb (گونه بومی ایران و ترکیه) یافت می شوند. در این تحقیق، اندام های هوایی گیاه در مرحله گلدهی و بذردهی از ایستگاه تحقیقاتی البرز کرج جمع آوری گردید و پس از خشک شدن در دمای آزمایشگاه، با سه روش: تقطیر با آب و بخار، تقطیر با آب و تقطیر با بخار مستقیم، مطابق آزمون های طراحی شده توسط روش آماری تاگوچی با سه عامل روش، زمان و اندازه ذره ای در سه سطح اسانس گیری گردید تا تاثیر کمی و کیفی عامل ها بر روی اسانس مشخص شود. سپس بازده استخراج اسانس برای هر کدام محاسبه شد و ترکیب های موجود در اسانس ها توسط کروماتوگرافی گازی (GC) و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) شناسایی و درصد ترکیب های تشکیل دهنده آنها تعیین شد. بررسی میانگین داده ها (بازده اسانس ها) نشان داد که اندازه مش 20 در روشهای تقطیر با بخار و تقطیر با آب مقادیر بیشتری از ترکیب های لیمونن، ترانس-آلفا-برگاموتن و گایجرن حاصل می شود. برای المیسین و جرماکرن B اندازه مش 40، روش تقطیر با بخار و زمان 2.5 ساعت بهترین نتیجه را می دهد. بیشترین بازده اسانس در روش تقطیر با آب و بخار با اندازه مش 20 و کمترین نیز در همین روش با مش 14 می باشد. بنابراین، با انتخاب شرایط اسانس گیری می توان به درصد دلخواه از میزان اسانس و ترکیب مورد نظر دست یافت.
كلید واژه: .Pimpinella affinis Ledeb، اسانس، لیمونن، ترانس-آلفا-برگاموتن
- دانلود word بررسي امكان كنترل بيولوژيك علف هرز سس (.Cuscuta campestris L) با استفاده از عوامل بيماري زاي قارچي | WORD
- دانلود word واکنش جوجه هاي گوشتي سويه آربورآکرز به سطوح مختلف انرژي قابل متابوليسم و لايزين جيره غذايي | WORD
- دانلود word اثر فاصله روي رديف و بين رديف و آرايش كاشت بر اجزاي عملكرد، عملكرد دانه و روغن كدو پوست كاغذي (.Cucurbita pepo L) | WORD
- دانلود word کاربرد روش هاي برنامه ريزي رياضي در تهيه جيره غذايي براي جوجه هاي گوشتي و مرغ هاي تخم گذار | WORD
- دانلود word تاثير آسيب القايي بر برخي از فراسنجه هاي خوني و وزن اندام هاي داخلي خطوط پدري يک لاين تجاري جوجه گوشتي | WORD
- دانلود word بررسي اثر غلظت هاي مختلف مس بر رنگيزه ها و فعاليت سيستم هاي دفاعي غيرآنزيمي و آنزيمي در گياه خرفه (.Portulaca oleracea L) | WORD
- دانلود word اثر خاك ورزي و مديريت بقاياي گياهي جو (.Hordeum vulgare L) بر ويژگي هاي خاك و ذرت علوفه اي (.Zea mays L) | WORD