دانلود word مطالعه تاثير اسانس گياه آويشن شيرازي بر باکتري Escherichia coli O157:H7 در پنير سفيد آب نمکي طي فرآيند توليد و نگهداري

لینک دانلود

 دانلود word مطالعه تاثير اسانس گياه آويشن شيرازي بر باکتري Escherichia coli O157:H7 در پنير سفيد آب نمکي طي فرآيند توليد و نگهداري دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word مطالعه تاثير اسانس گياه آويشن شيرازي بر باکتري Escherichia coli O157:H7 در پنير سفيد آب نمکي طي فرآيند توليد و نگهداري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word مطالعه تاثير اسانس گياه آويشن شيرازي بر باکتري Escherichia coli O157:H7 در پنير سفيد آب نمکي طي فرآيند توليد و نگهداري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word مطالعه تاثير اسانس گياه آويشن شيرازي بر باکتري Escherichia coli O157:H7 در پنير سفيد آب نمکي طي فرآيند توليد و نگهداري :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذايي

تعداد صفحات :13

اسانس گیاه آویشن شیرازی کشت شده در ایران به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی کاربرد دارد. همچنین این اسانس برای بعضی از باکتری های بیماری زای غذایی اثر ضدمیکروبی دارد. هدف از این تحقیق ارزیابی تاثیر غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر رشد و بقای باکتری اشریشیاکولای O157:H7 در طی مرحله تولید و نگهداری پنیر سفید آب نمکی بود. اسانس این گیاه به روش تقطیر با بخار تهیه و آنالیز اسانس توسط دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف نگار جرمی انجام شد. در ابتدا جهت تعیین حداکثر مقدار استفاده از اسانس، آزمایشات حسی انجام گرفت. در پایان زمان نگهداری پنیرها، نتیجه آزمایشات حسی نشان داد که مقادیر بیشتر از ppm 200 بر طعم و بوی پنیرها اثر سوء دارد. بنابراین فقط غلظت های ppm 0 و 100، 150،ppm 200 آزمایش شدند. اثر ضدمیکروبی غلظت های مختلف این اسانس با تاثیر بر رشد باکتری در محیط کشت انتخابی در آزمایشگاه ارزیابی شد. اثر ضدباکتریایی اسانس آویشن شیرازی در غلظت ppm 200 در مقایسه با غلظت های کمتر و گروه کنترل معنی دار بود (P<0.05). تفاوت معنی داری بین pH گروه های کنترل و تیمار شده وجود نداشت. در صورتی که استفاده از اسانس آویشن شیرازی به منظور ارتقای کیفیت بهداشتی پنیر توصیه می گردد، لازم است از غلظت هایی از اسانس استفاده شود که طعم، بوی تند و نامطلوب در پنیر ایجاد نکند.
كلید واژه: اشریشیاکولای O157:H7، اسانس، آویشن شیرازی، پنیر سفید آب نمکی

توضیحات بیشتر