دانلود word بررسي ميزان هيستامين در ماهي هاي قزل آلاي رنگين کمان (اونکورينچوس مايکيس) خريداري شده از مراکز فروش ماهي در تهران

لینک دانلود

دانلود word بررسي ميزان هيستامين در ماهي هاي قزل آلاي رنگين کمان (اونکورينچوس مايکيس) خريداري شده از مراکز فروش ماهي در تهران دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي ميزان هيستامين در ماهي هاي قزل آلاي رنگين کمان (اونکورينچوس مايکيس) خريداري شده از مراکز فروش ماهي در تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي ميزان هيستامين در ماهي هاي قزل آلاي رنگين کمان (اونکورينچوس مايکيس) خريداري شده از مراکز فروش ماهي در تهران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي ميزان هيستامين در ماهي هاي قزل آلاي رنگين کمان (اونکورينچوس مايکيس) خريداري شده از مراکز فروش ماهي در تهران :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذايي

تعداد صفحات :12

هیستیدین یکی از مشتقات ازت دار غیرپروتئینی موجود در ماهی و سایر فرآورده های دریایی می باشد که میزان آن در انواع ماهیان ازجمله خانواده سالمونیده (که ماهی قزل آلا نیز از این دسته می باشد) به نسبت سایر فرآورده های غذایی بالا می‎باشد. برخی از باکتری ها که فلور طبیعی این محصول می باشند از طریق دکربوکسیلاسیون آنزیمی خود هیستیدین را تبدیل به هیستامین می نمایند. مسمومیت حاصله از هیستامین برای انسان مخاطره آمیز می باشد. اندازه گیری میزان هیستامین با روشی سریع و دقیق می تواند در کاهش این خطرات مفید باشد. هدف این مقاله تعیین شمارش کلی باکتری های مزوفیل و سایکروفیل و تعیین میزان هیستامین ماهی های قزل آلای عرضه شده در مراکز فروش ماهی در تهران با استفاده از روش الایزا می باشد. لذا 60 نمونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (اونکورینچوس مایکیس) از 10 مرکز فروش ماهی در تهران خریداری شد و با استفاده از کیت الایزای ریدا اسکرین میزان هیستامین در آنها مورد ارزیابی قرار گرفت.همچنین پس از رقت سازی از نمونه های حاصله در محیط آگار مغذی در دو دمای 25 و 35 درجه سلسیوس به صورت سطحی کشت داده شد. میزان هیستامین در نمونه ها بین 4 تا 28 mg/100g با میانگین 14.18 mg/100g بود. از این میان 12.50 درصد نمونه ها دارای میزان هیستامین بالاتر از حد مجاز بین المللی بودند (20 mg/100g). بر اساس نتایج حاصل از آزمون همبستگی دو طرفه پیرسون مشاهده شد که رابطه مستقیمی بین میزان هیستامین و تعداد باکتری ها در نمونه های ماهی برقرار است (P<0.01). تفاوت های موجود در میزان آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز باکتریایی که در انواع ماهیان مشاهده می شود، می تواند با نوع اغذیه دریایی، تنوع گونه های ماهیان، درجه حرارت و زمان نگهداری در ارتباط باشد. لذا اعمال مراقبت های خوب بهداشتی در طی مراحل مختلف پرورش، صید، انتقال و نگه داری در کاهش میزان رشد باکتری ها و متعاقب آن تولید هیستامین موثر می باشد و مخاطرات ناشی از مسمومیت های هیستامینی را بدین وسیله می توان به حداقل رسانید.
كلید واژه: هیستامین، ماهی قزل آلای رنگین کمان، الایزا

توضیحات بیشتر