دانلود word بررسي بقاياي آنتي بيوتيکي در بافت هاي خوراکي گاوهاي کشتاري تبريز به روش FPT

لینک دانلود

دانلود word بررسي بقاياي آنتي بيوتيکي در بافت هاي خوراکي گاوهاي کشتاري تبريز به روش FPT دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي بقاياي آنتي بيوتيکي در بافت هاي خوراکي گاوهاي کشتاري تبريز به روش FPT کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي بقاياي آنتي بيوتيکي در بافت هاي خوراکي گاوهاي کشتاري تبريز به روش FPT،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي بقاياي آنتي بيوتيکي در بافت هاي خوراکي گاوهاي کشتاري تبريز به روش FPT :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذايي

تعداد صفحات :12

وجود بقایای آنتی بیوتیکی در مواد غذایی و انتقال آن به بدن مصرف کنندگان باعث ایجاد عوارضی نظیر مقاومت های باکتریایی، واکنش های آلرژیک، مسمومیت، سرطان زایی و به هم زدن میکروفلور طبیعی روده می شود. روش چهار پلیتی یکی از روش های میکروبیولوژیکی جهت تایید حضور بقایای آنتی بیوتیکی در مواد غذایی می باشد که در چهار محیط کشت با pH و باکتری های متفاوت انجام می گیرد. در این مطالعه از 30 لاشه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه تبریز نمونه هایی از عضله کپل، دیافراگم و بافت کبد و کلیه به صورت تصادفی اخذ شد. از بین نمونه های کلیه، 30 مورد (100%)، از نمونه کبد، 28 مورد (93.33%)، از عضله دیافراگم، 22 مورد (73.33%) و از نمونه عضله کپل، 22 مورد (73.33%) آلوده به بقایای آنتی بیوتیکی تشخیص داده شدند. با بررسی نتایج مشخص گردید بیشترین بقایای آنتی بیوتیکی مربوط به گروه های پنی سیلین و ماکرولیدها بوده است (P<0.05). در ضمن بافت کلیه به عنوان آلوده ترین بافت به بقایای آنتی بیوتیکی تشخیص داده شد. (P<0.05).
كلید واژه: باقی مانده آنتی بیوتیکی، بافت های خوراکی، گاو، FPT، کشتارگاه تبریز

توضیحات بیشتر