دانلود word مطالعه اثر مهاري عصاره برگ سبز چاي Camellia sinensis بر رشد باکتري Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558

لینک دانلود

 دانلود word مطالعه اثر مهاري عصاره برگ سبز چاي Camellia sinensis بر رشد باکتري Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558 دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word مطالعه اثر مهاري عصاره برگ سبز چاي Camellia sinensis بر رشد باکتري Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word مطالعه اثر مهاري عصاره برگ سبز چاي Camellia sinensis بر رشد باکتري Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word مطالعه اثر مهاري عصاره برگ سبز چاي Camellia sinensis بر رشد باکتري Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558 :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زيستي

تعداد صفحات :10

برگ سبز چای Camellia sinensis حاوی ترکیبات پلی فنلی با اثرات ضد میکروبی است. از آنجا که چای از نوشیدنی های بسیار پرطرفدار در ایران و جهان می باشد، مطالعه اثر ضد میکروبی و مهاری آن بر رشد باکتری های بیماری زا اهمیت زیادی خواهد داشت. در این پژوهش اثر مهاری و ممانعت کنندگی عصاره کلون های مختلف برگ سبز چای 100، 101، 102، آسام، DN و KEN بر باکتریPseudomonas aeruginosa PTCC 1558 مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. ابتدا برگ های شش کلون مختلف چای جمع آوری و عصاره برگ سبز آن ها به روش پرکولاسیون تهیه و خشک شد. سپس باکتری در معرض شش غلظت مختلف عصاره چای به روش آزمون حساسیت باکتریایی (آنتی بیوگرام) با دیسک قرار داده شد. آزمون سه بار در روزهای مختلف انجام و میانگین قطر هاله های کلونی محاسبه شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که عصاره برگ سبز کلون های مختلف چای دارای اثر ضد باکتریایی هستند. هم چنین مشاهده شد که رقت 6.25 عصارهای برگ سبز چای بهترین اثر مهاری را بر رشد باکتری داشتند. بر اساس تحقیقات به عمل آمده، به نظر می رسد پلی فنل های چای در شرایط خاص با تولید پراکسیدهیدروژن به صورت پرواکسیدان عمل کرده اند و از این طریق اثر مهاری خود را بر رشد باکتری اعمال می کنند. یافته های این مطالعه نشان داد که مصرف چای سبز می تواند به عنوان درمان کمکی در بیماران تحت درمان با آنتی بیوتیک ها مطرح باشد.
كلید واژه: چای، Camellia sinensis ،Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558، روش آنتی بیوگرام و اثر مهاری

توضیحات بیشتر