دانلود word ارزيابي تعادل تغذيه اي در باغ هاي هلو با روش انحراف از درصد بهينه (DOP)

لینک دانلود

 دانلود word ارزيابي تعادل تغذيه اي در باغ هاي هلو با روش انحراف از درصد بهينه (DOP) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word ارزيابي تعادل تغذيه اي در باغ هاي هلو با روش انحراف از درصد بهينه (DOP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word ارزيابي تعادل تغذيه اي در باغ هاي هلو با روش انحراف از درصد بهينه (DOP)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word ارزيابي تعادل تغذيه اي در باغ هاي هلو با روش انحراف از درصد بهينه (DOP) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الكترونيك مديريت خاك و توليد پايدار

تعداد صفحات :21

تغذیه متعادل یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت تمام محصولات باغی است. در این راستا ارزیابی حاصل خیزی خاک، تعیین نیاز بهینه کودی و بررسی تعادل تغذیه ای در باغ های هلو ضروری می باشد. تجزیه برگ روش مناسبی برای ارزیابی وضعیت تعادل تغذیه ای باغ های هلو می باشد. روش انحراف از درصد بهینه مدل جدید و آسانی در مقایسه با روش جامع تشخیص و توصیه کودی در تفسیر نتایج تجزیه برگی است و شاخص آن برای هر عنصر غذایی به سادگی محاسبه می شود. نمونه های برگ از 61 باغ در سطح استان در تیرماه سال های 1388 و 1389 جمع آوری و غلظت عناصر ازت، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، مس و روی در آن ها تعیین شد. شاخص DOP با استفاده از فرمول زیر برای هر عنصر محاسبه می گردد: DOP=[(C×100)/Cref]-100 که در آن C غلظت عنصر غذایی در نمونه برگ و Cref غلظت عنصر غذایی در نمونه برگ های باغ های با عملکرد بالا می باشد. شاخص های انحراف از درصد بهینه برای باغ های با عملکرد پایین محاسبه گردید. نتایج نشان داد که متوسط ترتیب نیاز غذایی هلو در این باغ ها به صورت P>Ca>Mn>K>Fe>Cu>Zn>Mg>N می باشد.
كلید واژه: انحراف از درصد بهینه، تعادل تغذیه ای، هلو

توضیحات بیشتر