دانلود word بررسي تاثير ضايعات غذائي در بهبود آبگيري لجن فاضلاب شهري

لینک دانلود

 دانلود word بررسي تاثير ضايعات غذائي در بهبود آبگيري لجن فاضلاب شهري دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي تاثير ضايعات غذائي در بهبود آبگيري لجن فاضلاب شهري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي تاثير ضايعات غذائي در بهبود آبگيري لجن فاضلاب شهري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي تاثير ضايعات غذائي در بهبود آبگيري لجن فاضلاب شهري :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :14

تولید حجم بالای لجن از جمله مشکلات عمده اکثر تصفیه خانه های فاضلاب می باشد که لزوم ارائه راهکارهای مناسب اقتصادی و زیست محیطی را جهت مدیریت و تصفیه مناسب آن ایجاب می نماید. با توجه به اینکه در فرایند آماده سازی لجن کاربرد ترکیبات طبیعی نسبت به شیمیایی از ارجحیت زیست محیطی و اقتصادی زیادی برخوردار است، متخصصین در تلاش برای یافتن مواد مناسب جهت جایگزینی می باشند. در این تحقیق آماده سازی و آبگیری لجن با سه ترکیب غذائی شامل نشاسته، عصاره لوبیا و پوست انار در مقیاس آزمایشگاهی بصورت ناپیوسته و در طی دو مرحله اصلی تعیین pH و نیز دوز بهینه مواد توسط آزمون های زمان فیلتراسیون، درصد کاهش حجم لجن، درصد رطوبت کیک لجن و حجم آب فیلتر شده (در زمان 10 ثانیه) و کدورت آب فیلتر شده صورت پذیرفت. طبق نتایج حاصل، عصاره پوست انار در pH و غلظت بهینه به ترتیب 4 و متوسط1000 ppm بهترین کارائی را نشان داد. به گونه ای که نسبت به نمونه شاهد، زمان فیلتراسیون و رطوبت کیک لجن به ترتیب حدود 63 درصد و 6.5 درصد کاهش و حجم آب فیلتر شده در 10 ثانیه، 64 درصد افزایش یافت.
كلید واژه: فاضلاب شهری، آماده سازی لجن، آبگیری، pH، غلظت، عصاره پوست انار، نشاسته، عصاره لوبیا

توضیحات بیشتر