دانلود word اثر پوشش هاي خوراکي فعال بر پايه متيل سلولز بر ماندگاري گوجه فرنگي

لینک دانلود

دانلود word اثر پوشش هاي خوراکي فعال بر پايه متيل سلولز بر ماندگاري گوجه فرنگي دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word اثر پوشش هاي خوراکي فعال بر پايه متيل سلولز بر ماندگاري گوجه فرنگي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word اثر پوشش هاي خوراکي فعال بر پايه متيل سلولز بر ماندگاري گوجه فرنگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word اثر پوشش هاي خوراکي فعال بر پايه متيل سلولز بر ماندگاري گوجه فرنگي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :14

فیلم ها و پوشش های خوراکی برای محافظت، بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده می شوند. هدف از این تحقیق بررسی اثر دو نوع پوشش فعال بر پایه متیل سلولز بر انبارمانی و ماندگاری میوه گوجه فرنگی واریته بنمی می باشد. میوه ها به مدت یک دقیقه در دمای 20 °C در پوشش فعال متیل سلولز (متیل سلولز، گلیسرول و سوربات پتاسیم) یا پوشش فعال متیل سلولز- اسید پالمیتیک (متیل سلولز، گلیسرول، اسید پالمتیک و سوربات پتاسیم) غوطه ور شدند و پس از خشک شدن در دمای محیط به همراه نمونه های بدون پوشش به مدت 21 روز در دمای 15 °C با رطوبت نسبی 85- 80 درصد نگهداری شدند. هر دو روز در میان میزان کاهش وزن، مقدار کل مواد جامد محلول، اسید قابل تیتر، pH، رنگ پوست، سفتی بافت، انرژی گسیختگی، ویتامین C، مقدار بار میکروبی و قابلیت پذیرش کلی نمونه ها اندازه گیری و با نمونه بدون پوشش مقایسه شدند. یافته های این مطالعه نشان داد که پوشش دهی افت وزن گوجه فرنگی را در مدت نگهداری به طور معنی داری تا 2.5 برابر کاهش می دهد و باعث بهبود رنگ پوست میوه، کاهش سرعت رسیدگی، کاهش معنی دار تعداد کپک و مخمر (3- 2 برابر)، ماندگاری بیشتر ویتامین C و بهبود خواص حسی و ظاهری گوجه فرنگی می شود. از طرفی افزودن اسید پالمیتیک به فیلم متیل سلولزی حاوی سوربات اثر معنی داری بر ویژگی های گوجه فرنگی نسبت به نمونه های پوشش داده با فیلم متیل سلولز فعال بدون پالمیتیک نداشت.
كلید واژه: گوجه فرنگی، پوشش خوراکی، متیل سلولز، سوربات پتاسیم، پوشش فعال

توضیحات بیشتر