دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي و ضد اکسيداسيوني عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرايط آزمايشگاهي بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)

لینک دانلود

 دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي و ضد اکسيداسيوني عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرايط آزمايشگاهي بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي و ضد اکسيداسيوني عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرايط آزمايشگاهي بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي و ضد اکسيداسيوني عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرايط آزمايشگاهي بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي و ضد اکسيداسيوني عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرايط آزمايشگاهي بر ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss) :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :14

در این تحقیق اثر آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره زردچوبه (1,5 درصد حجمی- حجمی) بر عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان بسته بندی شده در خلاء که در شرایط سرد(4±1 °C) نگهداری می شد، بررسی گردید. آزمایش های میکروبی شامل بار کل باکتریایی (TVC) و باکتری های سرمادوست (PTC)، آزمایش های شیمیایی شامل شاخص پرکساید(PV) ، شاخص تیوباربیتوریک اسید (TBA)، اسیدهای چرب آزاد (FFA) به همراه pHو ارزیابی حسی در یک دوره 20 روزه انجام گردید. عصاره زردجوبه به طور معنی داری (P<0.05) اکسیداسیون لیپید را در ماهیان تیمارشده به تعویق انداخت. مقادیر باکتری های سرمادوست و کل باکتری ها در طول دوره نگهداری در ماهیان تیمار شده با عصاره زردچوبه زیر حد قابل قبول پیشنهادی (7 log cfu/g) باقی ماند و فساد میکروبی در این نمونه ها نسبت به نمونه شاهد به طور معنی داری (P<0.05) کاهش یافت. طبق بررسی های حسی و آنالیزهای میکروبی، ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمارشده با عصاره زردچوبه نسبت به نمونه شاهد تا انتهای دوره نگهداری قابل مصرف بود.
كلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، عصاره زردچوبه، بسته بندی در خلاء، عمر ماندگاری

توضیحات بیشتر