دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي اسانس پوست دارچين (Cinnamomum zeylanicum) در شرايط آزمايشگاهي در برابر پنج باکتري عامل فساد غذايي

لینک دانلود

 دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي اسانس پوست دارچين (Cinnamomum zeylanicum) در شرايط آزمايشگاهي در برابر پنج باکتري عامل فساد غذايي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي اسانس پوست دارچين (Cinnamomum zeylanicum) در شرايط آزمايشگاهي در برابر پنج باکتري عامل فساد غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي اسانس پوست دارچين (Cinnamomum zeylanicum) در شرايط آزمايشگاهي در برابر پنج باکتري عامل فساد غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word مطالعه اثر ضد باکتريايي اسانس پوست دارچين (Cinnamomum zeylanicum) در شرايط آزمايشگاهي در برابر پنج باکتري عامل فساد غذايي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :13

ترکیب شیمیایی اسانس پوست دارچین (Cinnamomum zeylanicum Nees) مورد استفاده در صنایع غذایی با استفاده از دستگاه GC–MS ارزیابی شد و 21 ترکیب شناسایی شدند. سینامالدهید با 60.41 درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده بود و پس از آن لینالول (6.46 درصد)، ارتومتوکسی سینامیک آلدهید (3.63 درصد)، بتا کاریوفیلن (3.5 درصد)، 8- 1 سینئول (3.32)، اوجنول (3.19 درصد) و ترکیبات دیگر قرار داشتند. فعالیت آنتی باکتریایی (حداقل غلظت بازداری و کشندگی) اسانس پوست دارچین در مقابل 5 باکتری بیماری زا و فسادزا در مواد غذایی شامل Listeria monocytogenes، Escherichia coli، Pseudomonas fluorescens،Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei ارزیابی شدند. حداقل غلظت بازداری اسانس دارچین در مقابل250 mg/ml L. sakei و برای سایر باکتری ها برابر500 mg/ml مشاهده شد. حداقل غلظت کشندگی برای L. sakei و Ps. fluorescens برابر mg/ml 1000 و برای سایر باکتری ها بالاتر از mg/ml 1500 بودند.
كلید واژه: اسانس پوست دارچین، Cinnamomum zeylanicum، فعالیت آنتی باکتریایی، باکتری های بیماری زا

توضیحات بیشتر