دانلود word مطالعه تاثير ضد باکتريايي اسانس گياه زيره سبز بر باکتري ليستريا مونوسيتوژنز در پنير سفيد ايراني

لینک دانلود

 دانلود word مطالعه تاثير ضد باکتريايي اسانس گياه زيره سبز بر باکتري ليستريا مونوسيتوژنز در پنير سفيد ايراني دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word مطالعه تاثير ضد باکتريايي اسانس گياه زيره سبز بر باکتري ليستريا مونوسيتوژنز در پنير سفيد ايراني  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word مطالعه تاثير ضد باکتريايي اسانس گياه زيره سبز بر باکتري ليستريا مونوسيتوژنز در پنير سفيد ايراني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word مطالعه تاثير ضد باکتريايي اسانس گياه زيره سبز بر باکتري ليستريا مونوسيتوژنز در پنير سفيد ايراني :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :13

لیستریوزیس، یک بیماری عفونی است که در اثر خوردن مواد غذایی آلوده شده به وسیله باکتری لیستریا مونوسیتوژنز ایجاد می گردد و به عنوان یک معضل در سلامت عمومی تشخیص داده شده است. این بیماری بدوا زنان حامله، نوزادان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را درگیر می کند. در این بررسی با هدف استفاده از اسانس گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی، اثر اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در غلظت های %0.02 و %0.04 بر روی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز با میزان تلقیح 103 باکتری در هر سی سی شیر مصرفی جهت تهیه پنیر در یک مدل غذایی (پنیر سفید ایرانی) همراه با یک نمونه بدون افزودن اسانس به عنوان شاهد مورد مطالعه قرار گرفت. غلظت باکتری در پنیر حاوی غلظت %0.02 اسانس زیره سبز، پس از 30 روز1 log کاهش یافت و از این روز به بعد باکتری جدا نشد. همچنین در پنیر حاوی غلضت %0.04 اسانس پس از 15 روز، باکتری1 log کاهش یافت و از این روز به بعد، از این نمونه باکتری جدا نشد. در حالی که پنیر فاقد اسانس (شاهد) در تمام طول دوره حاوی باکتری بود. آنالیز آماری به وسیله نرم افزارSPSS 16 و آزمون Measures Define Repeated اختلافات معنی داری بین تمام گروه های تیمار نشان داد (p<0.05). همچنین آزمون One-way ANOVA نشان داد که میزان باکتری (لیستریا مونوسیتوژنز) از روز هفت نگهداری با سایر روزها اختلاف معنی داری پیدا کرد (p<0.05). نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد که اسانس زیره سبز دارای خواص ضد لیستریایی می باشد.
كلید واژه: لیستریا مونوسیتوژنز، زیره سبز، پنیر

توضیحات بیشتر