دانلود word بررسي ويژگي ضد باکتريايي عصاره آناتو (نوربيکسين) در برابر برخي از باکتري هاي بيماريزا

لینک دانلود

دانلود word بررسي ويژگي ضد باکتريايي عصاره آناتو (نوربيکسين) در برابر برخي از باکتري هاي بيماريزا دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي ويژگي ضد باکتريايي عصاره آناتو (نوربيکسين) در برابر برخي از باکتري هاي بيماريزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي ويژگي ضد باکتريايي عصاره آناتو (نوربيکسين) در برابر برخي از باکتري هاي بيماريزا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي ويژگي ضد باکتريايي عصاره آناتو (نوربيکسين) در برابر برخي از باکتري هاي بيماريزا :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :9

اثر بازدارندگی عصاره آناتو (نوربیکسین 1 درصد) بر توانایی رشد و جوانه زنی اسپور برخی از باکتری های بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، کلستریدیوم پرفرانجنز و اشرشیاکلی)، با استفاده از روش های چاهک و رقت لوله ای مورد مطالعه قرار گرفت. مطابق نتایج به دست آمده از بررسی قطر هاله در روش چاهک، عصاره آناتو بر رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و کلستریدیوم پرفرانجنز (به ترتیب با قطر هاله عدم رشد 13، 12 و 10 میلی متر) اثر بازدارندگی داشته اما بر اشرشیاکلی بی اثر است. ارزیابی نتایج روش رقت لوله ای مشخص کرد که کمترین غلظت های بازدارنده از رشد برای باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس در تعداد 106، 104 و 102 سلول در میلی لیتر، به ترتیب 1.2، 0.6 و 0.3 گرم در لیتر از عصاره آناتو بوده و در میزان سلول مشابه برای کلستریدیوم پرفرانجنز، این غلظت ها به 2.4، 1.2 و 0.6 گرم در لیتر می رسد. به علاوه عصاره آناتو در غلظت های ذکر شده می تواند از جوانه زنی اسپورهای باسیلوس سرئوس و کلستریدیوم پرفرانجنز نیز پیشگیری نماید. بنابراین عصاره آناتو می تواند به عنوان یک افزودنی غذایی طبیعی ضد باکتریایی، در بیشتر فرآورده های غذایی استفاده شود.
كلید واژه: آناتو، نوربیکسین، باکتریهای بیماریزا، افزودنی، نگهدارنده

توضیحات بیشتر