دانلود word فراواني سويه هاي لاکتوباسيلوس در مواد غذايي شهرهاي آذربايجان شرقي

لینک دانلود

 دانلود word فراواني سويه هاي لاکتوباسيلوس در مواد غذايي شهرهاي آذربايجان شرقي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word فراواني سويه هاي لاکتوباسيلوس در مواد غذايي شهرهاي آذربايجان شرقي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word فراواني سويه هاي لاکتوباسيلوس در مواد غذايي شهرهاي آذربايجان شرقي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word فراواني سويه هاي لاکتوباسيلوس در مواد غذايي شهرهاي آذربايجان شرقي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمايشگاهي (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :9

زمینه و هدف: پروبیوتیکها میکروارگانیسم های غیر پاتوژن و مفیدی هستند که معمولا از سویه های لاکتوباسیلوس ها، لاکتوکوکها و برخی بیفیدوباکتریومها تشکیل شده اند پروبیوتیکها مکمل های غذایی با اثرات مفید بر سلامتی مصرف کنندگان شناخته شده اند. در کشورهای دیگر سویه های لاکتوباسیلوس و بیفیدیوباکتریوم با ترکیبات خاص و شمارش معینی از باکتریها برای اهداف درمانی و صنعت مواد غذایی استفاده می شوند. از این روی این مطالعه به منظور بررسی فراوانی لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهر های آذربایجان شرقی انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی یکصد نمونه از انواع مواد شامل لبنیات، گیاهان و حبوبات ماستهای پاستوریزه و سنتی، پنیر خامه ای و پنیرهای سنتی، گل زعفران، محصول تازه لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، لوبیا سبز تازه از شهرهای مختلف آذربایجان شرقی نمونه برداری گردید. از نمونه ها به محیطهای کشت MRS آگار تلقیح نموده و در دمای oC 42 و 37 oC و 25 oC بمدت دو روز انکوبه شد و پس از ایزوله نمودن باکتری آنها را تغلیظ ولیوفلیزه نموده، پس از اتمام نمونه برداری همگی در محیط افتراقی تعیین هویت گردیدندیافته ها: در این بررسی لاکتوباسیلوس های: L. delbrueki، L. bulgaris، L. Salivarius، L. Casei، L. agilis به ترتیب با 10، 10، 8، 5، 3 مورد شایعترین سویه های جدا شده بودند. لاکتوکوکوس ترموفیلوس با 12 مورد شایعترین لاکتوک جدا شده بود.نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاصل از این مطالعه انواع زیادی از پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس در غذاها وجود دارند. جداسازی و تکثیر این پروبیوتیک ها و کاربرد آن در تولید و غذایی و با اهداف درمانی توصیه می شود.
كلید واژه: لاکتوباسیلها پروبیوتیک، مواد غذایی

توضیحات بیشتر