دانلود word تعيين تعداد باکتريهاي اسيد لاکتيک و مخمرها در ترکيب ماستهاي سنتي روستاهاي استان آذربايجان شرقي سال 1389، گزارش كوتاه

لینک دانلود

 دانلود word تعيين تعداد باکتريهاي اسيد لاکتيک و مخمرها در ترکيب ماستهاي سنتي روستاهاي استان آذربايجان شرقي سال 1389، گزارش كوتاه دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word تعيين تعداد باکتريهاي اسيد لاکتيک و مخمرها در ترکيب ماستهاي سنتي روستاهاي استان آذربايجان شرقي سال 1389، گزارش كوتاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word تعيين تعداد باکتريهاي اسيد لاکتيک و مخمرها در ترکيب ماستهاي سنتي روستاهاي استان آذربايجان شرقي سال 1389، گزارش كوتاه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word تعيين تعداد باکتريهاي اسيد لاکتيک و مخمرها در ترکيب ماستهاي سنتي روستاهاي استان آذربايجان شرقي سال 1389، گزارش كوتاه :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمايشگاهي (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :5

زمینه و هدف: ماست یک محصول شیری تخمیرشده نیمه جامد است که در اثر میکرو ارگانیسم های آغازگر بوجود می آید این میکرو ارگانیسم ها را تحت عنوان باکتریهای اسید لاکتیک می نامند که مسوول تشکیل بافت، عطر و طعم موجود در ماست بوده و همچنین در دستگاه گوارش انسان عامل حفظ سلامتی انسان می باشد. هدف از این مطالعه شمارش تعداد میکرو ارگانیسم های مفید ماستهای سنتی روستاهای استان آذربایجان شرقی بود.روش بررسی: در این تحقیق 90 نمونه ماست سنتی از روستاهای نسبتا دور از مراکز شهری استان آذربایجان شرقی جمع آوری و در شرایط استاندارد به آزمایشگاه مرکز تحقیقات کاربردی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتقل گردید. برای اندازه گیری تعداد لاکتوباسیل ها از رقت 10-6 نمونه های ماست در محیط MRS آگار جامد (Merck)به منظور شمارش مخمرها و از رقت 10-3 ماست در محیط سابرو دکستروز آگار(Merck) تلقیح شد. کلنی ها رشد کرده شمارش و نوع باکتری با تستهای بیوشیمیائی تعیین گردید.یافته ها: در این بررسی میانگین تعداد لاکتوباسیل ها در هر میلی لیتر از ماست های سنتی حدود 62´106 cfu/ml و تعداد مخمرها 41´104 cfu/ml تعیین گردید. لاکتوباسیلوس دلبروکی، ل. پلانتاروم از فراوانترین انواع لاکتوباسیل ها و ساکارمایسس سروزیه شایعترین مخمر جدا شده بود.نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاصل از این تحقیق تعداد میکرو ارگانیسم ها از جمله میکروبهای مفید بطور قابل ملاحظه در ماست های سنتی روستاهای استان آذربایجان شرقی دیده شدند. بنابراین می توان در آینده از آنها بعنوان استارتر و پروبیوتیک در کارنجات لبنیات و شیر برای تولید محصولات مطلوب استفاده کرد.
كلید واژه: باکتری اسید لاکتیک، آذربایجان شرقی، ماست، مخمر

توضیحات بیشتر