دانلود word بررسي اثر اسانس رزماري بر روي روند رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتي

لینک دانلود

دانلود word بررسي اثر اسانس رزماري بر روي روند رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي اثر اسانس رزماري بر روي روند رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي اثر اسانس رزماري بر روي روند رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي اثر اسانس رزماري بر روي روند رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس در سوپ آماده تجارتي :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبيولوژي مقايسه اي ايران

تعداد صفحات :12

توجه و علاقه فزاینده مبنی بر استفاده کمتر از نگهدارنده های سنتتیک منجر به انجام تحقیقات در زمینه یافتن و استفاده از مشتقات طبیعی دارای خاصیت ضد میکروبی شده است. اسانس رزماری به علت دارا بودن خاصیت ضدمیکروبی و خاصیت آنتی اکسیدانی وسیع، به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. هدف از این تحقیق، بررسی اثر اسانس گیاه رزماری بر روی رشد باكتری استافیلوكوكوس اورئوس در سوپ آماده تجارتی در حضور غلظت های مختلف اسانس (100 ppm و 50، 0) در درجه حرارت های 8 و 25 درجه سانتی گراد به مدت 14 روز بود.شمارش تعداد کل باكتری به روش کشت سطحی پس از تهیه رقت های متوالی و کشت در محیط نوترینت آگار، پس از 24 ساعت گرمخانه گذاری انجام پذیرفت.نتایج حاصل از بررسی نشان می دهد تاثیر مقادیر مختلف اسانس بر میزان رشد باكتری از نظر آماری معنی دار (p<0.05) بوده و با افزایش غلظت اسانس، میزان رشد باكتری كاهش می یابد.
كلید واژه: اسانس رزماری، استافیلوكوكوس اورئوس، نگهدارنده طبیعی

توضیحات بیشتر