دانلود word بررسي رابطه توليد اسکلرت و آفلاتوکسين در Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus و مقايسه اثر بعضي مواد شيميايي و عصاره گياه آلوئه ورا روي رشد پرگنه Aspergillus parasiticus

لینک دانلود

دانلود word بررسي رابطه توليد اسکلرت و آفلاتوکسين در Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus و مقايسه اثر بعضي مواد شيميايي و عصاره گياه آلوئه ورا روي رشد پرگنه Aspergillus parasiticus دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود word بررسي رابطه توليد اسکلرت و آفلاتوکسين در Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus و مقايسه اثر بعضي مواد شيميايي و عصاره گياه آلوئه ورا روي رشد پرگنه Aspergillus parasiticus کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود word بررسي رابطه توليد اسکلرت و آفلاتوکسين در Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus و مقايسه اثر بعضي مواد شيميايي و عصاره گياه آلوئه ورا روي رشد پرگنه Aspergillus parasiticus،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود word بررسي رابطه توليد اسکلرت و آفلاتوکسين در Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus و مقايسه اثر بعضي مواد شيميايي و عصاره گياه آلوئه ورا روي رشد پرگنه Aspergillus parasiticus :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت گياهان (علوم و صنايع كشاورزي)

تعداد صفحات :10

گونه های جنس آسپرژیلوس روی مواد غذایی مورد استفاده انسان و دام رشد کرده و با تولید متابولیت های ثانویه از جمله آفلاتوکسین ها خسارات زیادی را باعث می شوند و از ارزش غذایی آن ها می کاهند. در این مطالعه اثر غلظت های مختلف اسید سیتریک و اسید پروپیونیک و عصاره گیاه آلوئه ورا روی رشد پرگنه قارچ های Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus مورد بررسی قرار گرفت برای این منظور غلظت های مورد نظر از این ترکیبات تهیه و به محیط کشت چاپک دوکس آگار اضافه شد، این محیط ها سپس بوسیله یک دیسک پنج میلی متری حاوی کشت تازه Aspergillus parasiticus تلقیح گردیده و نتایج حاصله نشان داد که اسید پروپیونیک در غلظت های 0.5، 0.8، 1، 1.5 درصد به طور کامل از رشد پرگنه جلوگیری کرد. اسید سیتریک در غلظت های 0.5، 0.8، 1 درصد، خواص ضد قارچی متوسط داشت و در غلظت 1.5 درصد تاثیری در کاهش قطر پرگنه نداشت. عصاره گیاه آلوئه ورا با غلظت 6، 4، 2 درصد اثر بازدارندگی نشان داد. در بررسی رابطه بین تولید اسکلرت و آفلاتوکسین، جدایه های Aspergillus parasiticus و Aspergillus flavus در محیط کشت چاپک کشت داده شدند، و با روش کروماتوگرافی مایع با فشار بالا میزان آفلاتوکسین تولید شده اندازه گیری شد، در مقایسه با میزان کل آفلاتوکسین تولید شده توسط جدایه های مزبور، گروه دارای اسکلرت کوچک آفلاتوکسین بیشتری در مقایسه با گروه فاقد اسکلرت و دارای اسکلرت بزرگ تولید کردند.
كلید واژه: آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس پارازیتیکوس، اسید سیتریک، اسید پروپیونیک، عصاره گیاه آلوئه ورا

توضیحات بیشتر